Vitrinskåp i Furu

Alla potentiella köpare av vitrinskåp märker snabbt att man har massvis av olika material att välja mellan, när man vill köpa ett vitrinskåp. Ett av de alternativ som vi dock tycker passar i många hem är vitrinskåp i furu. Detta påstår vi av flera anledningar:

Furu ser hemtrevligt ut Det är ju ändå ett äkta naturmaterial vi talar om, som många förknippar med traditionell svensk stil. Detta betyder att många kanske känner igen furu från sina föräldrars eller mor- eller farföräldrars hem, och fast man kanske inte vill att ens hem ska se ut precis som mormors eller föräldrarnas, är det ofta ändå trevligt att bli påmind om detta på ett diskret sätt.

Vill du att ditt hem ska kännas mysigt och ombonat, och klassiskt svenskt, är därför furu ett bra materialval för ditt vitrinskåp.

Köp vitrinskåp i furu:

SNYGGT
vitrinskåp från Furniturebox
  • Billiga vitrinskåp
  • Köp vitrinskåp till låga priser. Trygg & säker e-handel · Furniturebox har över 400 000 nöjda kunder och blev utsedd till Årets e-handlare 2016.
  • Beställ online:
STILRENT
Vitrinskåp från Trendrum
  • Vitrinskåp hos Trendrum
  • Fynda vitrinskåp hos Trendrum. Brett sortiment. Låga priser · Fri frakt över 999 kr · Högsta kvalitet · Över 50 000 nöjda kunder
  • Beställ online:
KLASSISKT
Wegot vitrinskåp
  • Vitrinskåp hos Klubbkompis
  • Köp snygga förvaringsskåp från Klubbkompis. Omgående leverans av vitrinskåp. Tusentals nöjda kunder. Snabba leveranser. Fri frakt.
  • Beställ online:

Furu passar perfekt i kök

Många köper ju vitrinskåp för att ställa i köket, och är detta tanken med vitrinskåpet, är furu ett riktigt bra val, eftersom furumöbler av alla slag är som gjorda att ställas i kök, på grund av sitt utseende. Dessutom är många furumöbler, inklusive vitrinskåp i furu, formgivna på ett sätt som passar i just kök, vilket gör dem ännu mer perfekta för detta ändamål.

Furu är relativt lättmatchat

Till skillnad från en del andra möbler, t.ex. tunga ekmöbler, är nämligen furumöbler ofta mer diskreta, vilket gör att de passar bra i både moderna hem, och lite mer traditionellt inredda hem. Färgmässigt är furu dessutom ljusare, vilket gör att det som material passar ihop med både ljusa och mörka färger, vilket ett mörkt trädslag inte alltid gör. Det enda man möjligtvis bör se upp med om man köper furumöbler är att inte ha för många andra trädslag i närheten av furun, då detta är det enda som kan skära sig lite mer furu som material.

Furu är billigare än många andra trädslag

Detta betyder att man, när man köper ett vitrinskåp i furu, kan ta del av alla de fördelar som finns med trä som material (dvs. att det är hållbart, åldras på ett snyggt vis och kan behandlas på en rad olika vis), dock utan att betala de höga priser som man får punga ut med när man köper ett vitrinskåp i vissa av de andra trädslagen, t.ex. ek och valnöt. Det är därför ett bra budgetalternativ för alla som vill ha äkta träd, till bästa möjliga pris.

Obehandlad furu kan lätt behandlas på olika vis

Bland annat kan man måla eller betsa eller olja obehandlad furu, för att få det att passa in i hemmet eller rummet där man vill ställa vitrinskåpet bättre. På så vis kan man bland annat skapa ett vitrinskåp i en lite mer ovanlig färg ganska lätt, om man skulle vilja det.